• vdanailov2003@yahoo.co.uk
  • +389 70 206 057
Slide background

Slide background

За Нас

Aдвокатската канцеларија е лоцирана во центарот на Скопје, на улица „Рајко Жинзифов“ 32 (Бунјаковец), специјализиранa за граѓански имотно правни и кривично правни предмети, основање на компании и спорови пред меѓународни арбитражи и предмети пред судот во Стразбург.

Учество во неколку тимови за реформи на кривичното законодавство, вклучително и Законот за азил и миграција. Канцеларијата обезбедува адвокатски услуги, застапување и посредување во деловни релации и протоколи на соработка на неколку странски компании од Европа и САД.

Контакт

Ако сакате да се поврзете со нас, ве молиме јавете се на +389 70 206 057 или (испрати е-порака)

Top
Translate »